2010-12-08

Žaislų akcija „Antrasis džiaugsmas“

Jauku.lt komanda skelbia akciją, kurios metu rinksime Jums nebereikalingus žaislus ir per Šv. Kalėdas padovanosime juos vaikų namuose gyvenantiems vaikams. Šitaip metų pabaigą pažymėsime gerumo akcentu, o prie jo prisijungti kviečiame ir Jus!

Atėjus Šv. Kalėdų laikui, nauji žaislai pakeičia senuosius, atnešdami džiaugsmą vaikams ir jų tėveliams. O kur keliauja senieji žaislai? Taip, tie patys senieji, kurie kažkada vaikams atnešė gausybę teigiamų emocijų, tačiau dabar guli kampuose, o vaikai su jais žaidžia vis mažiau, kadangi turi kitus- naujesnius ir gražesnius…? Dažniausiai tokie žaislai būna išmetami ir tiesiog nepastebimai pradingsta iš namų, o jų gyvavimas baigiasi sąvartyne. Ar gali būti kitaip?

Taip, gali.

Jauku.lt komanda kviečia pratęsti senųjų žaislų istoriją ir pradėti ją iš naujo kitų, mažiau gyvenimo džiaugsmo mačiusių, vaikų rankose.

Vedami šios minties kviečiame Jus prisijungti prie „Žaislų dovanų“ akcijos, kurios metu rinksime žaislus iš tų, kurie gali juos duoti ir dovanosime tiems, kurie negali jų įsigyti.

Šį gražų kiekvieno prisijungusiojo indėlį įamžinsime mažais mediniais zuikučiais, kuriuos mainais už žaislus ir gerus ketinimus, dovanosime geros valios žmonėms.



Surinkti žaislai keliaus į vaikų namus, bei socialinius centrus, kuriuose pradės kurti savo naują istoriją, į pirmą lapą įrašydami šypseną vaiko, jį gavusį Šv. Kalėdų proga.

Kaip galiu padėti?

Siųsk šį laišką savo draugams ir artimiesiems, platink Facebook tinkle, dėk į BLOG‘ą ar pakabindamas skelbimą namo laiptinėje- žodžiu, pranešk pasauliui apie tai pagal savo galimybes.

Atnešk žaislą į „Jauku.lt“ parduotuvę, esančią „Gedimino 9“ prekybos centre arba į „Jauku.lt“ biurą Smolensko g. 10b.

Jei negali atvykti, bet nori dovanoti- susisiek su mumis el. paštu mantas@jauku.lt ir mes patys atvažiuosime arba rasime kitą sprendimą.

Nelik nuošaly! Juk dovanoti- taip paprasta.

Jauku.lt komanda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą