2011-01-24

Stylish blogger Award


 Šian ne vien pirmadienis ir vėl atklydęs šaltukas, bet ir pati pati šauniausia diena :):) šian gavau iš Laukės Fabrikėlio (http://fabrikelis.blogspot.com/) laiškiuką.... kuriuo buvau apdovanota nuostabiu keliaujančiu apdovanojimu "STYLISH BLOGGER AWARD". Labai labai nustebau...

Na kadangi tai nebūtų bereikšmis "apsidovanojimas", būtinos kelios sąlygos:
- Gavęs apdovanojimą išduoda, iš ko jį gavo (dar karteli noriu padėkoti Laukės fabrikėliui, AČIŪ :) už nuostabu apdovanojimą :)

- Parašo 7 dalykus apie save. (nemoku pasakoti apie save :):)
Pirma. Dievinu sagas, visada kai užeinu į parduotuvę turiu apžiūrėti sagas. Turbūt galėčiau nusipirkti daiktą vien dėl fantastikų SAGŲ :)
Antra. Medžiagos, medžiagėlės... jei atidarytum mano spinta, pamatytum nevien drabužius, bet ir susikaupusias medžiagėlių krūvelias, kurios kantriai laukia savo eilės...
Trečia. Segės... mmm.. mano mažoji meilė. Turiu įvairiausiu, bet kiekviena kartą norisi dar TOS, bei TOS, o ŠI taip pat nuostabi :)
Ketvirta. MYLIU savo MAŽYLĘ ir prižadu iki jos pirmo gimtadienio tikrai pasiūti TIKTAI jai skirta žaislą. Juk nepaslaptis kaip baciuvys be batų, taip ir mano mažylė nieko neturi nuo mamos pasiūta :)
Penkta. Sniegas + Snieglentė = pats puikiausias būdas atsipalaiduoti :)
Šešta. Dar turiu milijonas neįgyvendintų projektų, mielai su kuom nors pasidalinčiau :) kad tiktai kas nors įkrėstų proto, kad tos idėjos fantastiškos :):)
Septinta. internetas - nuostabus dalykas, be jo kaip be ranku, nes visada turiu sekti rankdarbiu naujienas. Delfi.lt neskaitau, bet rankdarbių puslapius, net ir viduri nakties jau būna peržiūrėti.

- Išrenka tuos, kam perduos titulą
šis "virusiukas" jau senokai paplitęs, tai labai nemažai blog'ų jau puikuojasi šiuo titulu. Na bet lekiu ieškoti dar nepaminėtų, neišgirtų ir neišliaupsintų...

Tad apdovanojimą perleidžiu šiems blog'ams ir jų savininkams:
- http://daiktuistorijos.blogspot.com/
- http://interjeroklinika.blogspot.com/
- http://tokiekitokie.lt/
- http://keramikai.blogspot.com/
- http://liuga.blogr.lt/
- http://lauratulaite.wordpress.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą